Systems Engineering Management

Tekniskt ledarskap
Datum: 2018-06-11 - 2018-06-13

Plats: Garnisonen Konferens, Karlavägen 100  |  Stad: Stockholm

Har du en ledande roll i en organisation som utvecklar eller köper tekniska produkter och tjänster? Vill du förbättra balansen mellan tid, ekonomi och kvalitet för din produkt eller ditt projekt? Vill du utnyttja dina medarbetares samlade kompetens mer effektivt?

Vår kurs i tillämpat tekniskt ledarskap hjälper vi dig att bygga upp din verktygslåda för att planera och leda teknologiintensiv verksamhet.

Under tre intensiva dagar förklarar vi hur du kan planera, leda, följa upp och förbättra din utvecklingsorganisation, din utvecklingslivscykel och dina utvecklingsprocesser med utgångspunkt från din produkt och dess unika risker och möjligheter. Vi lär dig också hur du kan använda din systemarkitektur och dina krav för att säkerställa effektiv kommunikation och riskhantering.

Anmäl mig!

Målgrupp

Vår fortsättningskurs i tillämpat tekniskt ledarskap är lämplig för dig som vill ta förstå grunderna i att planera och leda teknologiintensiva projekt och verksamheter. För att få full behållning av kursen är det bra om du redan kan grunderna i systemutveckling (t ex vår grundkurs DW101) och har några års erfarenhet av att arbeta i en utvecklings-organisation.

Lärandemål

Efter kursen kommer du att ha en djupare förståelse för hur en utvecklingslivscykel kan anpassas till ett utvecklingsprojekt eller en produktorganisation. Du kommer också ha kunskap om ett antal grundläggande verktyg och tekniker för att planera, leda och följa upp teknologiintensiv verksamhet.

Ur kursinnehållet

  • Grunderna i systems engineering management  och tekniskt ledarskap
  • Att leda teknologiintensiva projekt-, produkt- och utvecklingsorganisationer
  • Att hitta rätt balans mellan planering, ledning genomförande och uppföljning
  • Kommunikation i teknologiintensiva verksamheter
  • Grunderna i att ta tekniska beslut
  • Systemarkitektur som verktyg för teknisk ledning och produktplanering
  • Skapa rätt produkt och utvecklingslivscykler för dig!
  • Att utforma en Systems Engineering Management Plan (SEMP)
  • Mot ett bättre ledarskap i teknologi-intensiva verksamheter

Pris och anmälan

Om du redan nu vet att ditt företag vill anmäla en eller flera kursdeltagare till Systems Engineering Management, vill vi göra det enkelt för dig genom att ge dig ett riktigt bra pris.

Vid anmälan senast den 4 april, 2018, är kursavgift för tidig anmälan SEK 15 450. Erbjudandet" kan inte kombineras med något annat erbjudande, avtal eller rabatt.

Efter den 4 april är kursavgiften för enskild anmälan SEK 17 950.

PAKETERBJUDANDE: Fram till den 4 april ger vi dig också paketpriset SEK 25 000 vid samtidig bindande anmälan till både Systems Engineering Management och Engineering Decision-making under vecka 24. Anmäl dig till både kurserna och ange "PAKETERBJUDANDE" under "Övrig information".

I priset ingår kursmaterial, lunch och kaffe. Efter slutförd kurs får du ett utförligt kursintyg. Alla priser är exklusive 25% svensk moms.

Information och villkor

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.om ni är tre eller fler från samma företag som vill gå kursen för mer information om våra grupprabatter.

Sista anmälningsdag är den 5 maj, 2018.

Anmäl mig!

Låter det här intressant? För mer information, kontakta Jonas Andersson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., +46 7077070 14.

 

Nivå:
Fortsättning/Continuation
Längd:
3 dagar/3 Days
Språk:
Svenska/Swedish
Kurslokal:
Garnisonen Konferens
Kurskod:
DW220
Adress
Karlavägen 101, 115 22 Stockholm

 

Karta