Decisionware är det lilla företaget med den stora passionen för industriell kompetensutveckling och systemrelaterade utmaningar.

  • Vår mission är att hjälpa teknologi- och kunskapsintensiva organisationer att bygga och bibehålla ett försprång i förädlingsvärde.
  • Vi lever upp till det genom att kombinera industriell best practice, ny kunskap och nya trender med hjälp av 20 års erfarenhet av lärande och undervisning för industriföretag och ledande universitet.

Mentor i tekniskt ledarskap

Det mesta av ditt livslånga lärande sker i ditt dagliga arbete. Ibland kan man emellertid känna att man inte kommer framåt.

En mentor från Decisionware hjälper dig att lyckas i vardagen genom att vara ditt bollplank och genom att ge dig goda råd och praktiska tips.

Läs mer...

Modulära kortkurser

Våra modulära kortkurser hjälper dig att steg för steg bygga din och din organisations kompetens i produktutveckling och tekniskt ledarskap.

Kurserna fungerar lika bra som fristående introduktioner som vitamininjektioner på en längre kunskapsresa.

Läs mer...

Utbildningsprogram

Företaganpassade utbildningsprogram:

Kompetensutveckling är en stor och viktig investering för dig och dina medarbetare.

För att ge din investering en hävstång kan vi hjälpa dig att utforma och genomföra företagsanpassade utbildnings-program som kombinerar våra modulära kortkurser med utbildning skräddarsydd till din organisation.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!