Systems Integration Fundamentals

Systemintegration
Datum: 2018-04-18 - 2018-04-20

Plats: Hotel Rantasipi Aulanko, Aulangontie 93  |  Stad: Hämeenlinna

Här är kursen som introducerar dig till systemintegration - ett av de mest kritiska, men ofta också ett av de mest eftersatta - områdena inom systemutveckling. Den framgångsrike integratören måste komplettera designerns perspektiv där systemets och dess element analyseras i sin tänka omgivning, med ett synsätt som säkerställer att produkten stegvis sätts samman till en helhet som levererar värde i sin verkliga omgivning.

En klok kombination av dessa två synsätt ger kraftfulla möjligheter att starta integration tidigt i utvecklingslivscykeln och att låta integration utgöra en sparringpartner till andra utvecklingsaktiviteter, och en drivande kraft för effektiv riskhantering. Kursen genomförs i samarbete med SYSE.

Anmäl mig!

Målgrupp

Vår kurs i effektiv systemintegration är lämplig för dig som redan har en grundläggande förstående för system- och produktutveckling men som vill ta ett kompetenskliv och uppnå en bättre förståelse för hur integration kan planeras och ledas i praktiken. Kursen är också lämplig som komplement till företagsintern kompetensutveckling.

Lärandemål

Kursen ger dig en utökad förståelse för vad som krävs för att planera och leda systemintegration som en del av Systems engineering. Vi lär dig att formulera en effektiv integrationsstrategi och hur en integrationsarkitektur kan utformas för att hjälpa dig att hålla ögonen på dina viktigaste risker och framgångsfaktorer

Ur kursinnehållet

  • Varför integrerar vi system?
  • Integration och design i symbios
  • Att utforma en klok integrationsstrategi
  • Integration av gränssnitt, funktioner, egenskaper och fysiska element
  • Integrationslivscykeln
  • Att välja effektiv integrationsmetodik
  • Att skapa en integrationsarkitektur
  • Att beskriva och hantera gränsytor
  • Integration i praktiken: Planering, ledning, genomförande och uppföljning
  • Var lär jag mig mer om integration?

Kursavgift

Kursavgiften för enskild anmälan är EUR 1950. I priset ingår kursmaterial, lunch och kaffe. I kursen möter du två av våra erfarna lärare. Efter slutförd kurs får du ett utförligt kursintyg. Alla priser är exklusive 24% finsk moms.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.om ni är tre eller fler från samma företag som vill gå kursen.

Sista anmälningsdag till kursen är den 12 mars 2017.

Är du en "Early bird"?

Utbildning ger bättre effekt om du och dina kollegor går den tillsammans. Om du redan nu vet att ditt företag vill anmäla en eller flera kursdeltagare till Systems Architecting Primer, vill vi göra det enkelt för dig genom att ge dig ett riktigt bra pris.

Vid anmälan före den 12 februari 2017, är kursavgiften bara EUR 1650.

PAKETERBJUDANDE: Fram till den 12 februari ger vi dig också paketpriset EUR 1950 vid samtidig bindande anmälan till både Systems Architecting Primer och Systems Integration Fundamentals 16-20 april 2018. Anmäl dig till både kurserna och ange "PAKETERBJUDANDE" under "Övrig information".

"Early bird-erbjudandet" kan inte kombineras med något annat erbjudande, avtal eller rabatt.

Kurser i Finland - Information och villkor

Anmäl mig!

Låter det här intressant? För mer information, kontakta Jonas Andersson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., +46 7077070 14, eller Riku Salminen, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., +358 400 906 723.

 

Nivå:
Nextstep - Fortsättningskurs
Längd:
3 dagar/3 Days
Språk:
Engelska
Kurslokal:
Hotel Rantasipi Aulanko
Kurskod:
DW140
Adress
Hotel Rantasipi Aulanko
Hämeenlinna

 

Karta