Systems Architecting Primer

Arkitektur&Design
Datum: 2018-10-25 - 2018-10-26

Plats: Hotel Rantasipi Aulanko, Aulangontie 93  |  Stad: Hämeenlinna

En väl utformad systemarkitektur är ett av dina viktigaste verktyg för att utveckla eller upphandla komplexa produkter eller tjänster, och dessutom hålla dem vitala under hela sin livscykel. Systemarkitektur är dina intressenters gemensamma språk. En bra arkitektur hjälper dig också att hålla ögonen på det som är viktigt och kritiskt i ditt system.

Vår Systems Architecting Primer ger dig en bra grund för att börja beskriva din systemarkitektur och anpassa den till dina system-i-fokus, dina projekt och din organisations behov. I kursen demonstrerar vi också olika typer av modellbeskrivningar som du kan använda för att anpassa din arkitekturbeskrivning till ditt system-i-fokus, dina projekt och din organisation. Kursen genomförs i samarbete med SYSE.

Anmäl mig!

Målgrupp

Vår kurs i systemarkitekturens grunder är lämplig för dig som redan har har viss kunskap om system- och produktutveckling, men som vill ta ett kompetenskliv och uppnå en bättre förståelse för grunderna i effektiv systemarkitektur och hur de kan omsättas till värde för din organisation. Kursen är ett utmärkt komplement till din företagsinterna kompetensutveckling.

Lärandemål

Kursen ger dig en utökad förståelse för systemarkitekturbegreppet och dess relation till systems engineering i allmänhet, men design och integration i synnerhet. Du lär dig också att skapa en behovsanpassad struktur för din arkitekturbeskrivning och att välja beskrivningssätt som hjälper dig att hålla ögonen på dina viktigaste risker, osäkerheter och framgångsfaktorer. I kursen kommer du också att får en inblick i hur systemarkitektur kan användas som ett verktyg i tekniskt ledarskap.

Ur kursinnehållet

  • Arkitektur och systems engineering
  • Systemarkitekturens gemensamma språk
  • Designa din arkitekturbeskrivning
  • Att välja och utforma viewpoints
  • Modeller och systemarkitektur
  • Att analysera och utvärdera systemarkitektur
  • Systemarkitektur och integration
  • Systemarkitektur som ett verktyg för ledning

Kursavgift

Kursavgiften för enskild anmälan är EUR 1650. I priset ingår kursmaterial, lunch och kaffe. I kursen möter du två av våra erfarna lärare. Efter slutförd kurs får du ett utförligt kursintyg. Alla priser är exklusive 24% finsk moms.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.om ni är tre eller fler från samma företag som vill gå kursen.

Sista anmälningsdag till kursen är den 14 september 2018.

Är du en "Early bird"?

Utbildning ger bättre effekt om du och dina kollegor går den tillsammans. Om du redan nu vet att ditt företag vill anmäla en eller flera kursdeltagare till Systems Architecting Primer, vill vi göra det enkelt för dig genom att ge dig ett riktigt bra pris.

Vid anmälan före den 1 Juli 2018, är kursavgiften bara EUR 1350.

"Early bird-erbjudandet" kan inte kombineras med något annat erbjudande, avtal eller rabatt.

Kurser i Finland - Information och villkor

Anmäl mig!

Låter det här intressant? För mer information, kontakta Jonas Andersson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., +46 7077070 14, eller Riku Salminen, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., +358 400 906 723.

 

Nivå:
Fördjupning/Elaboration
Längd:
2 dagar/2 Days
Språk:
Engelska/English
Kurslokal:
Hotel Rantasipi Aulanko
Kurskod:
DW130
Adress
Aulangontie 93, 13210 Hämeenlinna

 

Karta