Vem sa att on-lineutbildning var tråkigt?

Det senaste året har vi i nära samverkan med våra fantastiska kunder anpassat några av våra utbildningar till on-lineundervisning. I likhet med våra fysiska kurser ligger tonvikten fortfarande på dialog mellan lärare och elever, och vi har på olika sätt anpassat lärandeaktiviteter, program och gruppstorlekar för åstadkomma närhet och deltagande virtuellt trots att vi fysiskt sitter på olika platser. För att ge fler möjlighet att kompetensutveckla sig kommer vi i samarbete med finska SYSE att genomföra ett antal öppna on-lineutbildningar under året.

Kurserna ges på engelska men med lärare som pratar både svenska och finska.

Läs mer om årets kurser och anmäl dig här:

Jämfört med våra fysiska kurser har vi minskat maximalt antal elever på kurserna, så vänta inte för länge om du tänker anmäla dig! Vi har också flera nya spännande kurser och inspirationsdagar som vi genomför företagsanpassat. Botanisera gärna i vår kurskatalog.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss  (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller +46707707014) om du har frågor, ni är flera som vill gå utbildningarna tillsammans, vill genomföra kurserna företagsanpassat eller kanske bara prata lite om produktutveckling och tekniskt ledarskap i allmänhet.

Välkommen!