Hur mår din verktygslåda för produktutveckling?

groupworkÅrets kurser i produktutveckling och tekniskt ledarskap tar upp teman som är viktiga utmaningar för de flesta organisationer som arbetar med teknologiintensiva produkter. Vårt kursutbud innehåller både grund- och fortsättningskurser i viktiga ämne som design, integration och teknisk projektledning.

Du hittar alla årets kurser här!

Kurserna är modulära så att du kan bygga din egen kunskapsresa. Vi arrangerar också under året temaveckor där du under fem intensiva dagar kan ta ett rejält kompetenskliv till ett paketpris.

Den 16-20 april genomför vi ”Från arkitektur till integrerad produkt” i Finska Hämeenlinna som består av kurserna Systems Architecting Primer och Systems Integration Fundamentals.

Den 11-15 juni genomför vi ”Tekniskt ledarskap” i Stockholm som består av kurserna Systems Engineering Management och Engineering Decision Making.

Som alltid är du varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor på telefon 0707 707014 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.