Systems Engineering Basics

Systems Engineering
Datum: 2018-10-22 - 2018-10-24

Plats: Hotel Rantasipi Aulanko, Aulangontie 93  |  Stad: Hämeenlinna

Varmt välkommen till vår introduktionskurs i Systems Engineering. Under tre intensiva dagar introducerar vi dig till systems engineering och diskuterar hur systems engineering kan användas för att utveckla eller köpa tekniska produkter och tjänster. Du börjar under kursen bygga upp ett gemensamt språk för systems engineering och vi förklarar dynamiken i industriellt utvecklings- och upphandlingsarbete. Vi klarar också ut begrepp som system, livscykler, krav, teknisk projektplanering och systemarkitektur.

Kursen är lämplig både som en fristående introduktion till Systems Engineering och som en del i din företagsinterna kompetensutveckling. Den är en utmärkt förberedelse till alla våra fortsättningskurser i tekniskt ledarskap och produktutveckling. Kursen genomförs i samarbete med SYSE

Anmäl mig!

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som behöver lära sig mer om grunderna i produktutveckling; oavsett som du nöjer dig med en översikt eller om du ser kursen som ett första steg mot att lära dig mycket mycket mer. Kursen är ett utmärkt avstamp eller komplement till företagsintern utbildning. Den är också lämplig för dig som är chef och behöver fräscha upp grunderna eller söker inspiration.

Lärandemål

Efter kursen kommer du att ha en grundläggande förståelse för termer och begrepp som är centrala för system- och produktutveckling samt teknologiintensiva utvecklings- eller upphandlingsprojekt. Du kommer också att förstå hur en utvecklingslivscykel är uppbyggd och hur den kan anpassas till din verksamhets behov.

Kursavgift

Kursavgiften för enskild anmälan är EUR 1750. I priset ingår kursmaterial, lunch och kaffe. I kursen möter du två av våra erfarna lärare. Efter slutförd kurs får du ett utförligt kursintyg. Alla priser är exklusive 24% finsk moms.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.om ni är tre eller fler från samma företag som vill gå kursen.

Sista anmälningsdag till kursen är den 14 september 2018.

Är du en "Early bird"?

Utbildning ger bättre effekt om du och dina kollegor går den tillsammans. Om du redan nu vet att ditt företag vill anmäla en eller flera kursdeltagare till Systems Engineering Basics, vill vi göra det enkelt för dig genom att ge dig ett riktigt bra pris.

Vid anmälan före den 1 juli 2018, är kursavgiften bara EUR 1550.

"Early bird-erbjudandet" kan inte kombineras med något annat erbjudande, avtal eller rabatt.

Kurser i Finland - Information och villkor

Låter det här intressant? För mer information, kontakta Jonas Andersson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., +46 7077070 14, eller Riku Salminen, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., +358 400 906 723.

Anmäl mig!

 

Nivå:
Introduktion/Introduction
Längd:
3 dagar/3 Days
Språk:
Engelska/English
Kurslokal:
Hotel Rantasipi Aulanko
Kurskod:
DW101
Adress
Aulangontie 93, 13220 Hämeenlinna

 

Karta