The Business Case for Systems Engineering

Prioritera rätt när du utvecklar och upphandlar teknologiintensiva produkter:

Effektiva och framgångsrika teknologiintensiva projekt är beroende av ett klokt arbetssätt. Systems engineering tillhandahåller en rik metodikverktygslåda som kan anpassas till och kombineras med ditt nuvarande arbetssätt. Vår inspirationsdag The Business Case for Systems Engineering riktar sig till alla som är nyfikna på vilka delar av systems engineering som kan omsättas i verklig nytta för just din organisation.

Dagen börjar med att vi presenterar resultatet av flera av de studier som gjorts avseende "return on investment" av att använda principer, processer och metodik kopplande till systems engineering. Den senare delen av dagen fokuserar vi på hur delar av systems engineering kan väljas och implementeras för att förändra och anpassa utvecklingsorganisationer att möta allt växande tekniska och kommersiella utmaningar. Genonförs inspirationsdagen som företagsintert finns stora möjligheter att anpassa programmet till dina önskemål.

Inspirationsdagen genomförs i samarbete med

Kurskod: DW200 | Nivå: Inspiration | Längd: 4-6 timmar | Språk: Engelska | Ideal gruppstorlek: ca 20 deltagare | För mer information: Kontakta Jonas Andersson på +46 707 707014 eller anmäl ditt intresse

Målgrupp

Inspirationdagen The Business Case for Systems Engineering riktar sig alla som vill veta mer om vilket värde systems engineering kan skapa för dig och din organisation. Du behöver inga direkta förkunskaper för delta i och uppskatta dagen. Har du tidigare erfarenhet av utveckling eller upphandling av teknologiintensiva produkter kommer du troligen ha ännu större behållning av inspirationsdagen. 

Lärandemål

The Business Case for Systems Engineering ger en översikt av de olika studier som gjorts som på nyttan med systems engineering i olika organisationer och situationer. Inspirationsdagen sytar primärt till att skapa medvetenhet om hur man kan välja, prioritera och införa olika delområden av systems engineering från ett värdeperspektiv..

Ur innehållet

 • En introduktion till Systems Engineering och Engineering Management.
 • Värdet av Systems Engineering.
 • Att motivera Return-on-Investment (ROI) för Systems Engineering.
 • Att anpassa ditt tekniska ledarskap till din produkt och ditt projekt-i-fokus.
 • Ditt handlingsplan för att införa Systems Engineering och Engineering Management anpassat till dina unika behov och utmaningar.

Låter det här intressant?

Fyll i namn och kontaktuppgifter så hör vi av oss. Våra inspirationsdagar är ett utmärkt sätt att skapa förståelse och medvetenhet i din organisation kopplat till viktiga och aktuella teman.

 1. Name(*)
  Invalid Input
 2. E-mail(*)
  Invalid Input
 3. Telefon:
  Invalid Input
  Anges bara om du vill bli kontaktad per telefon.
 4. Anmäl dig till Decisionwares nyhetsbrev
  Invalid Input